Следвайте Гласове в ТелеграмЗападът използва неправителствени и нестопански организации за прокарване

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЗападът използва неправителствени и нестопански организации за прокарване
Коментари Харесай

Захарова: Западът използва неправителствени организации, за да преследва своите интереси в света

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Западът употребява неправителствени и нестопански организации за пробутване на деструктивните си ползи в света, изкриви смисъла и функционалността на тази демократична институция, а Русия се трансформира в единствения бранител на сходни структури. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова на интернационалната конференция " Державински четения. Неправителствени организации без граници ", оповестяват съветски медии.

" Наблюдаваме извращаване от страна на Запада на разбирането за това какво съставляват нестопански и неправителствени организации и потреблението им за гонене на лични ползи. А това са деструктивни ползи, тъй като малко е останало от креативен “, уточни Захарова

" Видяхме страданието на хората в доста елементи на планетата. Видяхме това в Донбас, в този момент драмата се разиграва от месец и половина към линията Газа ", добави Захарова. " Къде са всички неправителствени Като образец бяха дадени тъкмо тези, които бяха подхранвани от Запада. “

Захарова акцентира, че Русия и Западът имат друго отношение към системата и дилемите на неправителствените организации.

„ През последните 10 години всичко се изкриви до неразбираемост, изкривиха смисъла и функционалността им, изясни Захарова. „ И в този момент се превърнахме в единствените бранители на НПО-тата. Дипломатът означи, че в този момент една от дилемите, може би даже задачата на Русия, е „ да резервира същинското значение на този най-съществен детайл на демокрацията “.

Захарова съобщи, че потреблението на национални неправителствени структури от държавните управления на някои страни убива същността на това събитие. Като образец тя цитира активността на неправителствената организация " Бели каски " в Сирия, чиито членове през годините на работа в района " са били провокатори, участници, реализатори на доста терористични офанзиви, в това число потреблението на детайли от химическо оръжия. "

Инфо: " Труд ", ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР